Albire dentara cu laser

Cauti o metoda prin care sa obti un zambet sanatos si stralucitor, cu care sa te mandresti? Daca DA, sistemul de albire dentara cu laser EPIC X este ceea ce cauti. Iata care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le sti despre aceasta metoda de albire:

• Este rapid.

Albirea cu laser EPIC este o procedură de albire în cabinetul stomatologic care poate albi dintii după o singura aplicare, adica in doar 20 de minute!

• Este eficient. 

Anii de acumulare ai petelor nu reprezinta un impediment in tratamentul cu laser EPIC X. Indiferent daca sunt cauzate de tutun, alimente sau bauturi, pacientii vad zambetul lor devenind mult mai stralucitor imediat dupa procedura.

• Este ușor. 

Nu numai ca dureaza putin, dar nu trebuie sa va faceti griji cu privire la folosirea unor gutierelor de noapte doar pentru a obtine zambetul dorit. Tratamentul de albire cu laser EPIC X este realizat de catre medicul stomatolog si poate dura chiar si 20 de minute!

Cum functioneaza?

Medicul dentist aplica un gel de albire pe baza de peroxid de hidrogen pe dinti, care este apoi activat de un laser. Nivelul energiei laser poate fi controlat de catre stomatolog astfel incat experienta sa fie una cat mai confortabila chiar daca aveti sensibilitate dentara.

Procesul de tratament cu laserul EPIC X nu dureaza, in medie, mai mult de 20 de minute. În acest timp, laserul lucrează din greu pentru a curata smaltul intunecat, ingalbenit si decolorat.

Imediat după procedura, puteti sa va uitati in oglinda si sa va bucurati de un zambet mai stralucitor si mai alb!

Rapid, usor, eficient și convenabil, sistemul de albire a dintilor cu laser EPIC X este tot ceea ce aveti nevoie pentru o albire sigura si eficienta! Programati-va astazi si faceti primul pas pentru a avea zambetul stralucitor pe care l-ati visat mereu! 

Albire laser

Ce mai astepti?